сұйық күйде кездесетін жануар майы - майлар туралы қызықты мәліметтер

페이지 정보

profile_image
작성자 Arnette
댓글 0건 조회 129회 작성일 24-06-02 15:42

본문

 
 
 
 
 
 

 
 
сұйық күйде кездесетін жануар майы - майлар туралы қызықты мәліметтер [Подробнее...]
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Бром себебі ол элемент сұйық күйде кездеседі Пікір қосу үшін кіріңіз немесе тіркеліңіз! 0 дауыс. Өсімдік майлары сұйық күйде болады.Әр түрлі майлардың балқу температурасы мынадай мөлшерде ауытқиды (°С есебімен): Сиыр сүтінің майы 28-42 Сиыр майы 42-50 Қой сүтінің майы 29-36 Шошқа майы 34-48. Қажет. Организмнің майды қажетсінуін қанағаттандыру майдың түрі мен сапасына байланысты. Мал майы мен өсімдік майының бір- бірін толықтыра түсетіні белгілі. Бірақ олардың мінез-құлық туралы бір нәрсе, біз әбден белгілі айтуға болады. сұйық молекулаларының мінез. Сұйық ағып мүмкін нәрсе. Қысқа ауқымды бұйрық бөлшектердің ұйымдастыру байқалады. Жануар майы көзі — шошқа майы (90-92%), сары май(72-82%), семіз шошқа еті (49%), Жануар 5. Балық майы– балық (треска, тағы басқа) бауырынан алынатын. Қанықпаған сұйық майлар түзуге қатысатын карбон қышқылдары: c 17 h 33 cooh; c 17 h 31 cooh; c 17 h 29 cooh; Қатты күйде кездесетін өсімдік майы: кокос майы Қатты майлар: жануар майлары. Сұйықтық — сұйық агрегаттық күйдегі зат, газ бен қатты күйлердің арасындағы аралықты алып жатыр. Сұйықтықтың басқа агрегаттық күйлерден басты айырмашылығы — көлемін түрақты түрде сақтай отырып жанама күштердің. Жануар майын алу технологиясы. Скачать. Жұмысты толықтай көру. Пән: Ет, сүт, шарап өнімдері. Жұмыс түрі: Материал. Тегін: Антиплагиат. Көлемі: 3 бет. Таңдаулыға: Жануар майын алу технологиясы. Майлар туралы қызықты мәлімет. Көмірсулар мен ақуыздар сияқты майлар тағамның негізгі құрам бөлігі. Мақта майы майдың сұйық (70—75%) және бөлме температура. Жануар майы көзі — шошқа майы (90-92%), сары май(72-82%), семіз шошқа еті (49%), Жануар 5. Балық майы– балық (треска, тағы басқа) бауырынан алынатын. Өсімдік майлары сұйық күйде болады.Әр түрлі майлардың балқу температурасы мынадай мөлшерде ауытқиды (°С есебімен): Мал майында полиқанықпаған май қышқылдары аз. Сондықтан мал майы үй температурасында қатып қалады.Өсімдік майында әдетте қаныққан май қышқылдары аз (10-20%). Қанықпаған қышқылдар көп (80-90%). Жануар майы. Майлар организмде энергия беруші ролін атқарады және пластикалық материал болады. Өйткені олар жасушалық құрауыштардың, әсіресе мембраналардың құрамына кіреді, яғни ақуыздар сияқты тамақтың алмастырмайтын факторлары болып табылады. Жануар майлары кесек. Жануар майы көзі шошқа майы (90-92%), сары май (72-82%), семіз шошқа еті (49%), шұжық (20-40%), қаймақ (30%), ірімшіктер (15-30%) тиесілі. Жануар майы. Жануар майы көзі — шошқа майы (90-92%), сары май(72-82%), семіз шошқа еті (49%), Жануар майы стеариндері ішінде холестериннің маңызы ерекше зор. Ол барлық жасушалар мен тіндердің қалыпты. Жануар майы көзі — шошқа майы (90-92%), сары май (72-82%), семіз шошқа еті (49%), шұжық (20-40%), қаймақ (30%), тәлім тәрбие туралы мақал мәтелдер сан есім ірімшіктер (15-30%). Жануар майы стеариндері ішінде холестериннің маңызы ерекше зор. Ол барлық жасушалар мен тіндердің қалыпты құрылымдық құрауышы болып табылады, өт қышқылдарының, гормондардың, Д витаминінің алмасуына қатысады.





астанадағы мұражай, ұлттық музей сайты франшиза құнына не кіреді, азаматтық кодекс кітап cem adrian kül скачать, джем адриан жилье ветеранам боевых действий в 2022 году в казахстане, выплаты афганцам в 2022 году в казахстане сауна аврора усть-каменогорск, сауна усть-каменогорск қазақ газетінің рөліне төмендегі, қазақ газеті баспасөз органы болған партия
басқа мемлекетке қоныс аударған қазақтардың өз отанына оралуы
қысқа мерзімді бақылау балабақшада
математикалық олимпиада 2 сынып
актобе машина базар
демографические последствия освоения целины

.
==============================================================

~~~~~ ай менен жердин аралыгы ~~~~~

==============================================================
.

댓글목록

등록된 댓글이 없습니다.